"ISPRATIO SAM..."

TOPALKO SE OGLASIO NAKON ŠTO GA JE KARLEUŠA IZVREĐALA: Šokirao onim što je rekao, niko nije očekivao OVAKVU reakciju!

Autor Branka Bajić

Topalko se oglasio nakon niza uvreda koje mu je Jelena Karleuša uputila putem društvenih mreža zbog fotografije iz lova.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanovć/Instagram/topalko.top

Pevač Milan Topalović Topalko se oglasio nakon niza uvreda koleginice Jelene Karleuše na društvenim mrežama, koju je razbesnela fotografija njenog kolege na kojoj pozira s lovačkom puškom u ruci, a koju je objavio na društvenim mrežama. 

"Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram", napisao je Topalko uz svoju fotografiju, a Jelena mu je poručila: "I meni je ta puška potrebna, da te zauvek detoksiram, psihopato! Ti ćeš, indijanac, da ubijaš po šumi?? Je*em ti mater bolesnu!".

Topalko nije prećutao Jelenin postupak, ali joj je odgovorio na potpuno drugačiji način, pribrano i mirnim tonom, iako su mnogi očekivali da će uzvratiti istom merom. 

"Ispratio sam... Lajkovao sam joj, ali neće da primi lajk, ne znam da li je do telefona. Mene to ne pogađa, to je regulisano zakonom kao sloboda govora, koliko se ja razumem. Ne komentarišem ničije izjave! Ja sam samo član lovačkog društva", izjavio je Topalko.

"Mislim da je Karleuša velika zvezda koja je dostigla mnogo uspeha u svom poslu, a to što mi je napisala nije me nimalo dotaklo", poručio je na kraju. 

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno zbog iste stvari na jednak način komentarisala Vuka Kostića, a rekla je otvoreno i šta misli o Milošu Bikoviću

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/24sedam.rs)