Zvezde i tračevi

"ŠTA JE OVO SUNCE TI POLJUBIM?!": Isplivao snimak Dare Bubamere bez Fotošopa, pratioci u šoku - "Gasite Instagram!"

Autor Dragana Tomašević

Dara Bubamara neretko na društvenim mrežama objavljuje slike i snimke na kojima izgleda nikad bolje. Sada se pojavio jedan, ne baš toliko laskav!

Izvor: Instagram/screenshot/srbija_showbizz/darabubamara.official

Pevačica Dara Bubamara poslednjih godina izaziva pažnju medija zbog veza sa mlađim momcima, biznismenima iz Španije i navodima da je na plastične operacije potrošila bogatstvo.

Nedavno je isplivao i navodni cenovnik estetskih intervencija koje je imala na sebi - samo njene "sedmice" koštaju 15.000 evra, navlake za zube 18.000, što čini najveći deo svote od 45.000 evra koje je navodno dala na promenu izgleda. Sada je na društvenim mrežama nastala pomama zbog snimka Dare Bubamare dok daje izjavu novinarima.

Snimak počinje kadrom njenih skupocenih, "balmen" čizmica, nastavlja se preko butina u bež trikou, da bi na kraju kadar ostao na njenom licu. Pratioci su u komentarima primetili da "nimalo ne liči na Daru sa Instagrama", zbog čega joj je nekoliko njih predložilo da ugasi nalog na ovoj društvenoj mreži.

"Šta je ovo, Sunce ti poljubim", "Daro, šta uradi, koliko Fotošopa zapravo koristiš"... samo su neki od komentara pored ovog snimka. Pogledajte:

 Ovako Dara izgleda na Instagramu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!