Zvezde i tračevi

BJELINA ŽENA SVE OSTAVILA BEZ DAHA NA BRENINOJ SLAVI! Lepu Maju porede s Monikom Beluči, a osmehom je sve kupila! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Supruga glumca Dragana Bjelogrlića sve je zasenila na svadbi kod pevačice Lepe Brene.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović, obeležili su porodičnu slavu Aranđelovdan, a veliki broj poznatih došao je u njihovu kuću u srpskoj prestonici ovim povodom. I ove godine porodica Živojinović slavu je proslavila u svom raskošnom domu na Bežanijskoj kosi gde se okupio sam vrh estrade.

Među prvima gositima stigli su nekadašnji vlasnik "Granda" Saša Popović i njegova supruga, pevačica Suzana Jovanovi, zatim snaja Aleksandra Prijović koja je došla sa naslednikom Aleksandrom, kao i supruga nekadašnjeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Snežana Stojković koja je ponela izazovnu, ljubičastu toaletu za ovu priliku.

Glumac i režiser Dragan Bjelogrlić došao je na veselje sa suprugom Majom Bjelogrlić koju zbog fizičkog izgleda mnogi porede s Monikom Beluči, a sve oči su bile uprte u nju. Oboje su bili u crno-belim odevnim kombinacijama, dok je Majin osmeh kupio sve prisutne. Slavni par ima dvoje dece, ćerku Miju i sina Alekseja, a pre 26 godina spojila ih je reklama za nameštaj.

Breni je nosila veliki buket cveća, a fotografi su je opkolili u želji da naprave što bolju fotografiju. Kako je izgledala Maja, ali i ostali gosti pogledajte u galeriji ispod:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!