Zvezde i tračevi

SKINULA SE U BIKINI, PA JAVNO OBRATILA PIKSIJU! Karleuša napravila pometnju na mrežama - "Neka svet vidi INAT I BES!"

Autor Katarina Bojović

Jelena Karleuša golišavim snimkom uputila podršku reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: instagram/karleusastar/mnpress

Reprezentacija Srbije večeras će se suočiti sa fudbalerima iz Brazila i odigrati svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu koje se ovoga puta odžrava u Kataru.

Naši orlovi spremniji su nego ikad da se pokažu, a brojne javne ličnosti uputile su im podršku. Nakon Sofije Milošević i Adrijane Lime koje su pozirale sa srpskom zastavom, iz Dubaija se oglasila Jelena Karleuša. Pevačica već nekoliko dana žari i pali golišavim kadrovima sa plaže, a sada se obratila našim momcima, posebno Draganu Stojkoviću Piksiju.

Jelena se skinula u bikini, bacila na pesak i uputila reči podrške: "Gledamo večeras Srbija protiv Brazila i naravno navijamo za istorijsku pobedu. Jedan veliki pozdrav za Dragana Stojkovića Piksija. Idemo SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!", poručila je pevačica, pa dodala: "Svim srcem uz Srbiju i dragog Dragana Stojkovića Piksija večeras! Piksi kralju! Neka svet vidi srpsku snagu, talenat, inat i bes! Besno bre!", rekla je ona.

Pogledajte i lepotice koje su u Kataru:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!