Zvezde i tračevi

IMA 21 GODINU I KUPIO JE SEBI STAN U BEOGRADU! Kupovini posredovala Viki Miljković, a INVESTITOR JE POZNATA FACA!

Autor Katarina Bojović

Srpski reperi Vojaž i Nući kupili su stanove u novom naselju koje gradi Saša Popović.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/MONDO/Uroš Arsić

Na Bežanijskoj kosi se uveliko gradi novo naselje, a prodaja stanova otpočela je danas. Inače, investitor u ovaj projekat je ni manje ni više nego Saša Popović koji ne krije radost zbog novog poduhvata.

Prvi prodati stanovi otišli su u "ruke" repera Mihajla Veruovića Vojaža (21) i Igora Panića Nućija (26). Tinejdž zvezde pazarile su stan u luksuznom kompleksu, čiji je investiror upravo Popović, a kupovini je posredovala pevačica Viki Miljković, koja je i ekskluzivni zastupnik ovog naselja.

Saša Popović komentarisao je svoj novi izvor zarade, te istakao da je jedva čekao da ne mora ništa da radi, a zarađuje novac.

"Uvek sam se pitao kada će da dođe ta penzija da ne radim ništa i da odmorim dušu. Međutim, nije baš tako jednostavno ne raditi ništa i biti penzioner. Zato sam odlučio da uložim ovde u Srbiji, da ovde privređujem. Namestilo mi se kupim plac preko puta kuće, na najlepšem delu našeg naselja. Bez obzira što sam ja jedan od investitora uzeli smo ovde Suzana i ja dva stana za našu decu, Aleksandru i Danijela. Drago nam je da će biti blizu naše kuće i da ćemo moći pod stare dane da dolazimo i viđamo unuke. Moram i da pohvalim Viki, ona je napravila jednu ozbiljni firmu za prodaju i opremanje stanova tako da sam siguran da će i naše opremiti fantastično", u jednom dahu je rekao Popović.

Pogledajte Sašinu kuću na Bežanijskoj kosi:

Podsetimo, pored toga što je aktivna u Zvezdama Granda, pevačica Viki Miljković je posvećena i novom biznisu s nekretninama, koji je pokrenula sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i čije poslovanje je proširila na ceo svet. Firmu je otvorila u Beogradu, a svoje brokere ima i u Čikagu, Majamiju, Dubaiju, na Karibima i na Floridi, a kako su mediji pisali za manje od godinu dana imala je zaradu čak tri miliona evra.

Ovako izgleda njen stan u Beogradu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir)