Zvezde i tračevi

"BIĆE DA NEMAŠ GAĆICE" - Brutalno zgodna žena srpskog pevača bez DONJEG VEŠA usijala mreže, PLJUŠTE komentari! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Supruga pevača Darka Filipovića privlači veliku pažnju brutalnim oblinama, a provokativnim fotkama sve ostavlja "bez daha".

Izvor: Instagram/jassfilipovic/printscreen

PevačDarko Filipović već godinama je u skladnom braku sa atraktivnom Jasminom Filipović za koju mnogi tvrde da je jedna od najlepših, ali i najzgodnijih supruga srpskih muzičara. Jasmina je ovog leta zapalila Instagram vrelim fotkama u bikiniju, a često se na javnim događajima pojavljuje u provokativnim izdanjima.

Nakon fotki u neobičnom kupaćem koji je imao rupe na grudima, poslednjom objavom na svom profilu na Instagramu, prevazišla je samu sebe, kada je pozirala u provokativnoj haljini sa prorezima koja je istakla njene atribute.

Ispod Jasminine haljine donjeg veša nije bilo ni na vidiku, te su odmah ispod slike počeli da se nižu komentari - "Jesi li imala gaće? Biće da nisi", "Kako joj nije glupo više da se skida", "Bomba", "Izgleda za desetku", samo su neki od komentara.

Pogledajte i Jasminim snimka u tangama koji je letos "zapalio" mreže:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi