Zvezde i tračevi

VOJAŽ ZARATIO SA ESTRADOM! Mladi reper kupio sebi penthaus, pa potkačio kolege - "Koji vam je?! Ništa vam nisam URADIO!"

Autor Katarina Bojović

Mihajlo Veruović Vojaž iznenadio porukom koju je podelio na svom Instagramu i u kojoj je potkačio kolege sa estrade.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da je Saša Popović otpočeo gradnju luksuznog naselja, kao i da su domaće zvezde i te kako zainteresovane za kupovinu stanova.

Među njima se našao Mihajlo Veruović Vojaž (21) koji je sebi obezbedio penthaus, ali ubrzo i otkrio da planira da pogleda i lokale iz ponude, kako bi jedan od njih kupio i verovatno izdavao. Reper nestrpljivo čeka kraj izgradnje i useljenje u svoj momački dom, a sada je iznenadio sve porukom koju je podelio na svom Instagramu.

Vojaž neretko komunicira sa svojim pratiocima i otvoreno iznosi svoja razmišljanja, naročito kada je njegova karijera u pitanju. Kako je napisao u svojoj objavi izgleda da njegov uspeh smeta pojedinim kolegama sa scene, koje je reper prozvao putem storija.

"Ne znam zašto pola ljudi sa estrade ima neki prikriveni bif (rat) sa mnom. Koji vam je k*rac, ništa vam nisam uradio", krenuo je Vojaž, pa nastavio: "Nema veze, ljubi vas brat, idem da završavam album."

Pogledajte snimak sa jednog njegovog nastupa:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!