Zvezde i tračevi

GODINU DANA NAKON POROĐAJA POKAZALA TRBUŠNJAKE! Srpska pevačica podelila snimak u bikiniju - "Nerealno izgleda!" (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Katarina Grujić pokazala rezultate napornih treninga i snimkom u bikiniju pokrenula lavinu komentara.

Izvor: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić pre oko godinu dana na svet je donela devojčicu Katju, a sa svojim suprugom Markom Gobeljićem nedavno i kupila stan od 400.000 evra u jednom od najluskznijih naselja u Beogradu.

Brzo nakon porođaja pevačica je odlučila da se posveti svom izgledu i liniju dovede do savršenstva. Izbalansiranom ishranom i napornim treniznima brzo je sredila figuru koju je u nekoliko navrata ponosno pokazala, čak i u bikiniju. Nedavno je otputovala u Dubai gde se opušta i odmara sa svojom porodicom.

Nakon nekoliko porodičnih fotografija, Katarina je pokidala snimkom u bikiniju. Pevačica je na sebi imala maleni kostim u leopard dezenu, dok se nameštala i snimala na ležaljci. Mnogi su komentarisali njen izgled, naročito trbušnjake koje je isklesala uz pomoć vežbi. "Nerealno izgleda", "Kaća, kidaš","Brutalna", "Prezgodna si", bili su samo neki od komentara,

Pogledajte je:

Ovako izgleda stan u kojem živi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!