Zvezde i tračevi

NEVIĐEN OGLAS ZA SNIMANJE FILMA ACE LUKASA: Produkcija traži dublera - evo šta mora da radi za 4.500 dinara dnevno!

Autor Dragana Tomašević

Sredinom decembra počinje snimanje filma i serije "Kafana na Balkanu" o životu pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas

Izvor: ATA Images

Pevač Aca Lukas uskoro će prikazati detalje svog života u projektu "Kafana na Balkanu", a producenti su sada objavili oglas koji je izazvao puno pažnje na društvenim mrežama. Oni nude čak 4.500 dinara dnevno osobi koja će u filmu i seriji "glumiti njegove šake"!

Neke od scena su snimljene tokom Lukasovog koncerta u Areni u Beogradu. Pevača igra Mladen Sovilj, koji će imati pomoć momka koji će umesto njega svirati klavir i klavijature, pošto on to ne zna. Od dublera se u oglasu koji je nedavno objavljen, traži da ima slične šake kao Sovilj i da zna da svira oba instrumenta.

U nekim scenama će biti zumirane šake za dirkama, a mora da se svira tačna kompozicija kako bi sve bilo verodostojno. Oglas glasi: "Dnevnica za dublera će biti 4.500 dinara po snimanjućem danu. Snimanje traje do kraja aprila i imaće bar 30 snimajućih dana u tom periodu".

Mladić koji prođe na izboru za dublera će za ovaj period zaraditi 135.000 dinara.

Ovako izgleda glumac Mladen Sovilj koji će u filmu i seriji glumiti folk pevača:

Mladen Sovilj
Izvor: YouTube/Novo jutro

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Kurir)