Zvezde i tračevi

BACIO MIKROFON S BINE I SLOMIO ŽENI NOS! Skandal na koncertu grupe Guns n' Roses - "Mogao je da me ubije" (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Nakon incidenta koji se dogodio na koncertu popularne grupe Guns n' Roses, frontmen benda Eksl Rouz doneo je odluku da prekine s tradicijom dugom više od 30 godina.

Izvor: Profimedia

Eksl Rouz, frontmen benda "Guns n' Roses", oglasio se na društvenim mrežama, te saopštio fanovima da će prekinuti sa 30 godina dugom tradicijom bacanja mikrofona u publiku na kraju svakog koncerta, nakon nesrećnog slučaja koji se dogodio u Australiji.

Ova odluka je došla pošto je na koncertu koji je održan u Adelajdu došlo do incidenta, kada je Eksl bacio mikrofon koji je odleteo pravo u lice jednoj ženi i naneo joj ozbiljne povrede.

"Očigledno ne želimo da još neko bude povređen ili da se na bilo koji način nešto loše desi na našim koncertima. To što smo bacali mikrofon u publiku preko 30 godina postala je tradicija i fanovi su voleli što imaju tu mogućnost da mogu da uhvate mikrofon" izjavio je on, te dodao da će prekinuti ovu tradiciju u interesu publike, jer želi da ih zaštiti.

Rebeka Haui, žena koja je povređena na koncertu, je ispričala da je zadobila dve masnice na oku i slomljen nos.

"Šta da sam se pomerila malo ulevo ili udesno? Mogla sam oko da izgubim. Šta da me je mikrofon udario u usta, ostala bih polomljenih zuba? Da sam bila okrenuta i da me je mikrofon udario tako jako u potiljak, mogao je da me ubije", izjavila je ona.

Eksl Rouz je žario i palio rokenrol scenom, a riđokosi pevač danas izgleda potpuno drugačije i mnogi se pitaju da li je nešto "radio" na licu!

Pogledajte ga nekada:

 A evo i fotke sada!

Izvor: Profimedia

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi