VIDEO

GORE SVETICA, A DOLE BLUDNICA! Karleuša napravila HAOS, okrenula leđa i zamešala - Ovakav stajling još niste videli!

Autor Anja Konstantinović

Jelena Karleuša prevazišla je samu sebe i novim stajlingom napravila pometnju u diskoteci, ali i na mrežama.

Izvor: Instagram/screenshot/karleusastar

Nakon odmora u Dubaiju, odakle je golišavim kadrovima bodrila reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu, ali i zavodljivo zaigrala s koleginicom i prijateljicom Milicom Pavlović, Jelena Karleuša na veliko oduševljenje fanova vratila se nastupima. Na svakom nastupu Karleuša se trudi da izazove svojim izgledom i autfitom, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put.

Publiku u Nemačkoj je prvo bacila u "trans" obučena u mrežu od glave do peta, a novim performansom i stajlingom je prevazišla samu sebe. Pevačica je na svom Instagram profilu podelila detalje s poslednjeg nastupa. Publika je oduševljeno slušala izvođenje hitova, ali posebnu pažnu je izazvao pevačicin provokativan autfit.

Iz crnog topa virile su grudi, a mrežaste čarape otkrile su tangde i zanosnu pozadinu, dok je na glavi imala maramu i naočare za sunce. U jednom trenutku Karleuša je uz svoj hit okrenula leđa publici, sagla se, zamešala i publiku ostavila "bez daha".

"Ovo može samo jedna ribetina!", "Ubica s petnaestica štiklom", "Ovo može samo svetska diva", bili su samo neki od komentara. 

Pogledajte i kako je Karleuša plenila oblinama u Dubaiju!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!