Zvezde i tračevi

ON 34, ONA 21 - KO JE SUPRUGA MIŠELA GVOZDENOVIĆA? Stomatološka sestra, studira francuski, pevač otkrio SVE O NJOJ!

Autor Katarina Bojović

Mišel Gvozdenović nedavno je oženio 13 godina mlađu Janu sa kojom čeka svoje prvo dete, a sada je otkrio sve što javnost o njoj nije znala.

Izvor: Instagram/miselgvozdenovicofficial

Pevač Mišel Gvozdenović izgovorio je sudbonosno "da" 13 godina mlađoj Jani. Pevač kojeg smo nedavno gledali u rijalitiju Zadruga sa Miljanom Kulić koja ga je "proganjala" od kako se pojavio na sceni takmičenja Zvezde Granda, oženio je studentkinju koja trenutno radi kao pomoćnik u jednoj stomatološkoj ordinaciji.

Nedavno je potvrdio da je njegova izabranica u drugom stanju, kao i da je zbog toga veoma uzbuđen i radostan. O Gvozdenovićevoj supruzi se svakako veoma malo zna, te je sada rešio da otkrije nepoznate detalje o ženi koja je osvojila njegovo srce. Sada je za medije prvi put govorio o njoj i ispričao da je uprkos razlici u godinama ona vrlo zrela, kao i da je javni svet ne zanima.

"Ona je iz totalno drugog sveta, jedna jako mlada devojka, odnosno sada žena. Ima samo dvadeste i jednu godinu. Iskreno ona nije nešto preterano pratila Zvezde Granda dok sam se takmičio, kao ni rijaliti. Trenutno je na trećoj godini studija francuskog jezika. Inače je stomatološka sestra i veoma sam ponosan što je toliko uspešna, stiže i da radi i da uči", ponosno je otkrio Mišel i otkrio dam mu razlika u godinama ni malo ne smeta.

Izvor: Instagram/miselgvozdenovicofficial

"Veoma je zrela za svoje godine, kada razgovaram sa njom imam utisak da razgovaram sa nekim ko je približno mojih godina. Jako je staložena i mirna, to mi se posebno sviđa kod nje", priznao je pevač i dodao da ga je takvom suprugom Bog nagradio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 (MONDO/ Grand)