VIDEO

BIVŠA KOŠARKAŠICA U HALTERIMA I TANGAMA! Rekla da se povlači, a 18+ snimak napravio HAOS - Guza GOLA, a grudi vire!

Autor Anja Konstantinović

Milica Dabović napravila je pometnju na društvenim mrežama gde je objavila "vrući" snimak u halterima.

Izvor: Instagram / stefanovamama13

Bivša košarkašica Milica Dabović koja je nedavno izjavila sa se povlači iz medija, napravila je pravu pometnju kada je otvorila nalog na satju za odrasle. Milica obožava da objavljuje provokativne fotografije, kako na Onli fansu, tako i na Instagramu, a sada je otišla i korak dalje.

Nakon fotografije u premalim tangama, Dabovićeva je objavila kako izgleda njeno snimanje za sajt za odrasle, a izazovni snimak je napravio haos na mrežama. Ona pozira u crvenim halterima, a na sebi takođe ima i crvene tračice koje jedva prekrivaju grudi.

Bivša košarkašica je pokazala zadnjicu na izvol’te, a na snimku vidimo i kako je podigla jednu nogu u vis i zabacila kosu na stranu. Dabovićeva je nedavno sve šokirala odlukom da se povlači iz medija. Međutim, izgleda da se ubrzo predomislila.

"U nekom od svojih čestih, poznatih ludila, došla sam do saznanja da meni nije od velike važnosti šta ljudi pričaju i misle, šta novinari pišu, šta voditelji pitaju", napisala je Milica na Instagramu koja je na satjtu za odrasle samo nekoliko nedelja, a već zarađuje brdo love.

Pogledajte snimak koji je njene pratioce "oborio s nogu"

Kao i kako je Milica izgledala na početku karijere!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!