Zvezde i tračevi

TEA TVRDI DA NEMA NIŠTA VEŠTAČKO! Kraljica bakšiša razotkrivena - "Retkost je takvo savršenstvo, KRIJE šta je radila"

Autor Branka Bajić

Tea Tairović je među najlepšim pevačicama, a tvrdi da su na njoj čak i usne prirodne, iako je vidljivo da ih je sređivala.

Izvor: TV Pink / screenshot

Atraktivna Tea Tairović već duže vreme važi za jednu od najtraženijih i najpopularnijih pevačica, pa s razlogom nosi titulu "kraljice bakšiša", a i komšije su progovorile o njenoj proodici. Iako očarava svojom lepotom, a primetno je i da je imala neke korekcije, Tea tvrdi da je od glave do pete prirodna.

Na TikToku je odgovarala na direktna pitanja fanova - da li ima tetovažu, veštačke trepavice, nadogradnju kose, napumpane usne... Ukoliko je sve to veštačko trebalo je da savije prst, međutim, ona to nije uradila ni kada je pričala o usnama, iako je očigledno da ih je sređivala.

"Tea je lepa mlada dama. Pre svega, meni na njenim slikama i ovom snimku prvo zapadne za oko lepa i negovana koža, kao i savršen ten. Ako posmatramo usne, evidentno je da je reč o pravilnim usnama, koje imaju jedrinu i volumen koji daje hijaluronski filer, tako da meni iz profesionalnog aspekta deluje kao da su su one osvežene i konturisane. Velika je retkost da se desi da neko ima baš takve savršene usne prirodne. Zaista u dvadeset i pet godina karijere nisam se sa tim često sretala. Mislim da ljudi i publika u Srbiji previše osuđuju ovakve procedure, pa samim tim poznate ličnosti kriju šta su radile", izjavila je na tu temu specijalista plastične i estetske hirurgije, dr Snežana Nena Miletić.

Pogledajte i kako Tea izgleda bez šminke:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Kurir)