Zvezde i tračevi

RASKINULA S PEVAČEM, PA BACILA OKO NA FUDBALERA! Aleksandra se pali na srpskog reprezentativca - Nije Dušan Vlahović!

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da gaji simpatije prema jednom srpskom reprezentativcu.

Izvor: Instagram/aleksandra_mladenovic_

Aleksandra Mladenović koja je raskinula s kolegom Isakom Šabanovićem, priznaje da se razočarala u ljubav tokom 2022. godine, ali da isto tako ne gubi nadu kada je u pitanju "onaj pravi". Nakon što je mreže "usijala" fotografijom u donjem vešu, pevačica je istakla da je spremna da se skrasi, ako naiđe onaj pravi.

"Kakav ludi kamen, kad mi bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim. Do tada vredno radim na novim pesmama, muškarca nema ni na vidiku. Kao i svaka ženska osoba od princa dobijem na kraju konja", ispričala je Aleksandra i dodala:

"Dosta kolega mi piše. Ljubavne poruke, komplimenti... Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim o čemu se radi. Volim i mlađe i starije, nema tu kod mene biranja. Ali više volim mlađe", istakla je pevačica i otkrila da je "bacila oko" na jednom fudbalera iz naše reprezentacije.

"Ima jedan fudbaler koji mi je zapao za oko. U reprezentaciji je, nije neka niža liga. Samo mi je simpatičan. Nemam nikakav kontakt. Sretnemo se često na privatnim veseljima, ali se ne pratimo na Instagramu. Verovatno i ne zna da mi je on simpatičan. Nije u pitanju Dušan Vlahović, on mi se ne dopada", rekla je Aleksandra Mladenović.

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!