Zvezde i tračevi

OVAKO IZGLEDA MUŠKARAC S KOJIM ANĐELKA ČEKA BEBU: Bio joj venčani kum - isplivala slika s njim dok je još bila u braku!

Autor Dragana Tomašević

Domaći mediji ne prestaju da bruje o Anđelki Prpić koja je u drugom stanju i čeka dete sa svojim venčanim kumom.

Izvor: ATA Images/Amir Hamzagic

Anđelka Prpić razvela se od bivšeg supruga pre dve godine, a sada je u domaćim medijima odjeknula vest da je trudna sa njegovim dugogodišnjem prijateljem. Otac deteta je izvesni M.Ž, kome je trebalo da bivši suprug glumice kumuje na venčanju s dugogodišnjom partnerkom.

"Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac deteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i on su bili najbolji prijatelji i trebalo je da i on njemu kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo", otkrio je ranije izvor za Kurir.

Upitana za komentar na trudnoću i vezu s prijateljem svog bivšeg muža, sve što je glumica rekla je: "Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti".

Da je Anđelka sa M.Ž. bila poprilično bliska potvrđuje i činjenica da je glumica na svojim mrežama kačila i slike gde se sa njim i svojim bivšim provodi u izlasku. Ovako izgleda njen partner:

Izvor: Instagram/screenshot/andjelkap

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!