HRABRO

RASKINULA S DEČKOM, PA DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ! Zaboravite na ovakvu Editu Aradinović, niko ne veruje šta je uradila!

Autor Branka Bajić

Edita Aradinović je presekla i odlučila da u 2023. godinu uđe kao, verovali ili ne, prava, a ne lažna plavuša i pogledajte kako izgleda!

Izvor: Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović, mlađa sestra Indire Aradinović Indi koja je nedavno otkrila u kakvom su odnosu, promenila je imidž, i to drastično, a pohvalila se na društvenim mrežama. Više nema tamnu kosu, već je odlučila da postane plavuša, a uz objavu je napisala: "Sve je ovo matriks". 

Ovim potezom je iznenadila fanove, budući da je godinama bila brineta i da nije previše eksperimentisala s bojom kose, ali odlučila je da se pridruži taboru plavuša, pa i da pokaže kako joj stoji.

Kosu je posvetlela od korena, a slikala se u liftu i označila da je u Beču. Pozirala je obučena u crno od glave do pete, a pogledajte kako sada izgleda u odnosu na ranije:

Edita Aradinović je nedavno otkrila da je raskinula četvorogodišnju vezu s dečkom kojeg je ljubomorno čuvala od očiju javnosti, ali o kojem je u medijima poslednjih meseci govorila sve najlepše.

"Mislim da nije ništa čudno da se dvoje ljudi posle određenog perioda raziđu i ostanu u prijateljskim odnosima. Poželela sam mu sve najbolje kao što želi i on meni", izjavila je za Pink.rs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!