Zvezde i tračevi

PREMINULA MAJKA MINE KOSTIĆ: Pevačica se emotivnim rečima oprostila od nje - "Putuj s anđelima, voljena moja..."

Autor Katarina Bojović

Mina Kostić oprostila se od majke koja je preminula prvog dana 2023. godine.

Izvor: YouTube/Novo jutro

Pevačica Mina Kostić doživela je veliki udarac na samom početku 2023. godine. Ona je u toku današnjeg dana na svom Instagramu saopštila da joj je preminula majka.

Minu je vest o njenoj smrti veoma pogodila, a svoju tugu podelila je i na mrežama. Pevačica se od majke oprostila uz nekoliko kadrova i emotivnim rečima koje su rastužile mnoge. "Voljena moja majčice, putuj s anđelima, hvala ti na svemu, volimo te", napisala je Mina uz tužne i emotikone srca, a sve to praćeno emotivnom pesmom Adila  "Moje si nebo".

Njeni obožavaoci su joj uputili poruke podrške, deleći njenu bol i gubitak majke, a brojne poznate ličnosti su takođe izrazile saučešće. "Uh..tuga! Ljubim te draga moja! Zovi ako nešto treba! Srce me boli! Ja sam umrla zajedno s mojom majkom i mnogo je teško, znam! Volim te puno i drzi se! Moraš da budes jaka, moraš! Zbog svog deteta", napisala je Maja Nikolić.

Izvor: Instagram/minakostic_official

  Inače, pevačica je nedavno javnosti predstavila svog novog dečka Nikolu koji je od nje mlađi 15 godina. Ovako on izgleda:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!