Zvezde i tračevi

JADRANKA OPET PEVA "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SRBIJE" - Ne prestaje da PROVOCIRA, isplivao skandalozni snimak!

Autor Anja Konstantinović

Pevačica Jadranka Barjaktarović opet se našla u centru skandala, kada je ponovo zapevala pesmu Mitra Mirića, ali sa izmenjenim tekstom.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Twitter/screenshot/Đorđe Kosmet

Jadranka Barjaktarović napravila je pravi haos i pokrenula je lavinu negativnih komentara 2020. godine kada je u Podrgorici na jednoj proslavi pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a sada je to ponovo učinila. Na društvenim mrežama osvanuo je snimak sa njenog nastupa za Novu godinu u Crnoj Gori, na kojem je pevala pesmu Mitra Mirića - "Ne može nam niko ništa", s izmenjenim tekstom.

Kako se može videti na snimku, Jadranka je sa osmehom na licu pevala stih: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom je jednom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali u izmenjenom obliku. Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi. Izgleda da na greškama ništa nije naučila, pa je sada napravila istu.

"Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam", pravdala se tada Jadranka, a pogledajte kako je sada pevala:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!