Zvezde i tračevi

DA LI PREPOZNAJETE DEČAKA SA SLIKE?! Bio u vezi sa slavnom starletom, sada se povukao iz javnosti - evo o KOME JE REČ!

Autor Katarina Bojović

Vladimir Tomović objavio stare fotografije i pokazao kako je izgledao kao dečak.

Izvor: Instagram/vladelije/screenshot

Vladimir Tomović, nekadašnji učesnik Zadruge, raznežio je sve kada je na svom Instagramu podelio nekoliko starih fotografija, a naročito onom na kojoj je pokazao kako je izgledao kao dečak.

On je na svom Instagram storiju objavio fotku iz detinjstva uz koju je dodao: "Za one koji pitaju, imam li neku kada sam bio dete. Jedna pre 30 i kusur. Štetočina. Mali ja." Vladimir danas izgleda totalno drugačije, te ga je malo ko na prvu i prepoznao. Podsetimo, Tomović je postao poznat po učešću u raznim rijaliti formatima.

Jedan je od rekordera po diskvalifikacijama u Zadruzi . Prvi put je izbačen u drugoj sezoni 2018. godini kada je nasrnuo na Aleksandru Subotić. Nakon burne svađe je nastala opšta frka, a Vladimir je fizički nasrnuo na nju, zbog čega je završio u rijaliti zatvoru. Odlukom Velikog šefa je diskvalifikovan i kažnjen sa 50.000 evra. Poslednje njegovo učešće obeležile su veze a iz rijalitija je izbačen nakon štrajka glađu.

Vladimir je poznat i po dugoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!