Zvezde i tračevi

NEĆEŠ ME NAĆI DVA PUTA! Košarkaš potkačio Teodoru, ona usijala mreže - Komentari pljuše: "Nejmar PLAČE, a njega ko j..."

Autor Anja Konstantinović

Teodora Džehverović još jednom je napravila pravi haos na mrežama, a ispod njene objave se nižu brojni komentari.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Popularna pevačica Teodora Džehverović sve je raspametila nastupom za doček Nove godine ispred Skupštine, ali i napravila pravu pometnju kada je objavila poruku za koju tvrdi da joj je poslao svetski popularni fudbaler Nejmar. Otužili su je da je poruka najobičnija foto-montaža, a Teodora je brutalno odgovorila svim hejterima.

Pevačica se nešto ranije našla i u žiži interesovanja kada je objavljeno da je navodno raskinula s košarkašem Ninom Čelebićem i to zbog žestoke svađe oko njene karijere. Njih dvoje se još uvek nisu oglašavali ovim povodom, ali je košarkaš nedavno potkačio Teodoru i brutalno uzvratio jednom fanu na društvenim mrežama.

Sada je Džehverovićeva ponovo napravila pravu pometnju na mrežama kada je objavila nekoliko svojih izazovnih fotki ispod koji je napisala - "Nisam osoba koju ćeš naći dva puta". Njeni pratioci su odmah pretpostavli da je poruka upućena Ninu, a ispod su komentari samo "pljuštali".

"Ko j*be Nina imaš toliko fanova", "Nejmar plače", "Mogu samo da kazem da je Nino ćorav", samo su neki od komentara njenih fanova koji su u velikom broju pohvalili Teodorin izgled, a objava je za samo nekoliko sati prikupila više od 70.000 lajkova.

Pogledajte i kako je toples Teodora letos sve raspametila:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!