Zvezde i tračevi

PRATIOCI JE ISPROZIVALI ZBOG GOLOTINJE NA BOŽIĆ, ODMAH REAGOVALA: Dabovićka uzvraća udarac - "Sramota me tebe takve!"

Autor Dragana Tomašević

Milica Dabović čestitala je Božić u izazovnom izdanju na Instagramu što joj je većina pratilaca zamerila

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša košarkašica Milica Dabović šokirala je i razbesnela svoje pratioce na Instagramu načinom na koji je čestitala Božić. Milica je snimila video u kojem se uvija u crvenoj haljini s dekolteom do pupka, što je izazvalo lavinu komentara.

U moru onih "da izgleda nikad bolje", Milica je morala da istrpi i kritike svih onih koji smatraju da je njen stajling uvredljiv za snimanje božićke čestitke, pa su joj pisali "da bi trebalo da se stidi". Jedna pripadnica lepšeg pola joj je napisala: "Takva čestitaš najradosniji praznik Božić, kako te nije sramota. Sramoto", glasio je komentar na koji je nekadašnja košarkašica odgovorila: "Sramota me od takve lepotice, koja ima divnu dušu i čisto srce!".

Pogledajte video koji je napravio haos:

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi na OnlyFans-u, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Pogledajte neke od njenih fotki:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!