Zvezde i tračevi

SRAMNA PODRŠKA ALBANCU KOJI JE PUCAO U DECU NA KOSOVU: Srpski pevač pobesneo - "A, naši reperi palamu*e o glupostima"

Autor Dragana Tomašević

Nemački reper albanskog porekla napravio je juče pometnju na društvenim mrežama, kada je podržao muškarca koji je pucao na rođake na Kosovu na Badnji dan

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel/Instagram/mozzik/Printscreen

Nemački reper albanskog porekla Gramoz Aliju, poznatiji kao Mozzik, oglasio se putem svog Instagram profila, i tako pružio podršku osobi koja je odgovorna za ranjavanje Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) na Kosovu i Metohiji.

Aliju je na društvenim mrežama objavio njegovu sliku i napisao "Heroj, a ne kriminalac", nakon čega su usledile burne reakcije. Ovim povodom se na Instagramu oglasio i pevač Sloba Radanović koji je oštro osudio njegov potez, ali i prozvao javne ličnosti s naše scene.

Sloba je objavio skrinšot reperovog posta, i ispod napisao: "U međuvremenu, dok naši reperi palamude bulaštinama":

Izvor: Instagram/slobaradanović

Osumnjičeni za jučerašnji oružani napada na srpskog dečaka (11) i dvadesetjednogodišnjeg mladića u Gotovuši kod Štrpca je Azem Kurtaj (33), pripadnik takozvanih Kosovskih bezbednosnih snaga i sin nekadašnjeg pripadnika OVK.

On je na Stefana i Miloša pucao iz kola u pokretu dok su nosili badnjak. Njima je prvo pružena lekarska pomoć u obližnjem Domu zdravlja, a onda su upućeni na odeljenje hirurgije u Gračanici.

Izvor: Kosovo Online

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!