Zvezde i tračevi

UGRADILA SEDMICE, PA IH POKAZIVALA NA PLAŽI! Dara Bubamara u bikiniju iz kog sve KIPI - haos na mrežama zbog NOVIH FOTKI

Autor Katarina Bojović

Dara Bubamara pokazala nove grudi i pokazala kako se provodi na zasluženom odmoru u Dubaiju.

Izvor: Instagram/ darabubamara_official

Dara Bubamara mesecima je u centru komentarisanja zbog svog fizičkog izgleda. Pevačica, koja je prema pisanjima medija dala 45.000 evra na plastične operacije, nedavno je navodno odlučila da koriguje i nos.

Ipak, pobegla je daleko od svih nagađanja i tračeva, te otputovala u toplije krajeve. Dara je odlučila da predahne od brojnih nastupa i obaveza i otišla u Dubai, gde će uživati narednih nekoliko dana. Nema sumnje da maksimalno uživa u lepom vremenu i dane provodi na plažama.

S jedne je i objavila slike na Instagram, a kako na sebi ima žuti bikini, njene grudi, za koje mnogi tvrde da su nove "sedmice", su u prvom planu. Dara se nameštala i pozirala u plićaku, a komentarima se nije nazirao kraj. Pogledajte je:

Pogledajte i snimak koji je zapalio mreže:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!