OŠTRO!

"ODNELA MI JE SMEĆE I PRLJAVRŠTINU IZ ŽIVOTA": Barbara Bobak potkačila Darka Lazića i progovorila o NOVOJ ljubavi!

Autor Branka Bajić

Barbara Bobak se osvrnula na prethodnu godinu i iznenadila onim što je rekla, a u šta se ubraja i njen bivši dečko/verenik Darko Lazić.

Izvor: Instagram/barbara.bobak

Pevačica Barbara Bobak, koja je dospela u žižu javnosti zbog veze s Darkom Lazićem koja se neslavno završila, nerado priča o bivšoj ljubavi, a u osvrtu na prošlu godinu još jednom je aludirala na pevača u negativnom kontekstu. Kako je rekla, osim što joj je 2022. godina donela uspeh u poslovnom smislu, oterala je sav mulj iz njenog života.

"Prethodna godina mi je odnela sve smeće i prljavštinu iz života, sve sitne duše, lažne prijatelje i loše ljude", poručila je oštro Barbara, pa otkrila i da li je posle dramatičnog perioda i burne veze, pa i raskida s Darkom Lazićem, spremna za novu ljubav.

"Za ljubav sam uvek spremna, a ako me pitate kakav me muškarac privlači, moj odgovor je - harizmatičan, inteligentan, ambiciozan, korpulentan i uspešan", odgovorila je pevačica, koja je nedavno priznala i da je potražila stručnu pomoć zbog previše obaveza, ali i raskida. 

"Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život naglo promenio iz korena. Ja sam neko ko je vodio neki jako 'optimalan' život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene... Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala", priznala je Barbara u emisiji "Amidži šou".

Darko Lazić je u međuvremenu pronašao sreću kraj bivše ljubavi - Katarine, s kojom je nekada već bio u vezi, a za koju je izjavio da je nikada nije preboleo. Pogledajte kako su izgledali dok su bili srećan par:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!