SVE POKAZAO

BAKA PRASE DOBIO 45 KRIVIČNIH PRIJAVA! Sudski pozivi stigli jutjuberu na kućnu adresu, odmah se OGLASIO na mrežama!

Autor Branka Bajić

Baka Prase je rekorder u aktivnim krivičnim postupcima koji su pokrenuti protiv njega, a evo kako jutjuber reaguje na to!

Izvor: Instagram/bakaprase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, iza kojeg su brojni skandali tokom prošle godine, u 2023. ušao je sa čak 45 aktivnih krivičnih prijava podnetih protiv njega.

Pohvalio se fotografijom na Instagramu, a objavio je momenat kada u ruci drži sudske pozive i ispisao da ima četrdeset i pet. Jutjuber se u novembru prošle godine pohvalio da je kupio stan u Beogradu na vodi, a nedavno se opet bahatio tako što je vikao na komunalnu policiju, pa pobegao kolima s lica mesta.

Zbog sadržaja koji Baka Prase objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama i kanalima na određenim platformama često je na meti kritika javnosti koja smatra da je sadržaj koji plasira neprikladan. Osim toga, najviše ga prati publika mlađa od 18 godina, pa roditelji smatraju da loše utiče na njihovu decu, a neki su očigledno odlučili da pravdu potraže sudskim putem.

Izvor: Instagram/bakaprase

Bogdan Ilić je krajem septembra ostao bez svog Jutjub kanala na kojem je imao više od dva miliona pratilaca, a vraćen mu je posle dva meseca. Smatra se da na mesečnom nivou samo od Jutjuba može zaraditi oko 75.000 evra.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!