"SKRKALA SAM SVE"

PUKLA 200.000 EVRA ZA STAN I OSTALA BEZ DINARA! Jovana Jeremić se ovako snalazi za renoviranje - Nemam čega da se stidim

Autor Branka Bajić

Jovana Jeremić se počastila stanom u Beogradu, ali će na useljenje sa ćerkom morati da sačeka, jer nema para za renoviranje.

Izvor: TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić je krajem prošle godine kupila stan na Dorćolu u Beogradu, koji je platila 200.000 evra, a u koji posle renoviranja planira da se useli sa ćerkom Leom. Stan ima 54 kvadrata i u izvornom je stanju i nalazi se u zgradi stare gradnje, a Jovana sada navodno nema novca za renoviranje, pa će useljenje morati da sačeka.

"Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka. Sa useljenjem je stala, jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju. Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu, gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila", otkrio je izvor, a ovo je potvrdila i Jovana.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

"To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte. Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilijar", izjavila je Jovana Jeremić, koja je nedavno zbog skidanja pred kamerama završila u "Paparazzo lovu". 

(MONDO/Alo)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!