Zvezde i tračevi

SANJA MARINKOVIĆ MI SE IZVINILA! Nada otkrila šta se desilo nakon SKANDALA u emisiji i zbog kog kolege bi se POBILA!

Autor Anja Konstantinović

Legendarna pevačica Nada Obrić iza sebe ima zavidnu muzičku karijeru, a sada je progovorila o jezivim objavam koje su osvanule, šta se desilo nakon skandala u emisiji Sanje Marinković i otkrila zbog kog kolege bi i život dala.

Izvor: Kurir TV printscreen

Nada Obrić tri puta je bolovala od opake bolesti, odnosno kancera, od kojeg se hrabro izlečila. O tome je javno pričala, smatrajući da njena priča može da pomogne onima koji su se našli u istoj situaciji, a nedavno je sve iznenadila kada je istakla da joj je Dragan Kojić Keba ukrao veliki hit. Ona se već dugo bori sa raznim komentarima, a ne shvata kako neko može da je proglasi mrtvom i time joj uznemiri porodicu i prijatelje.

"Meni je to strašno! Ne znam odakle kome ideja da me sahrani?! Nedavno se pojavila i neka slika gde sam u postelji. To me je neko slikao. Nikada se nisam tako slikala. Jedan čovek je napisao da sam umrla. Moja deca su bila u panici. Jedva su preživeli. Doživeli su stres. Neki iz južne Srbije je to napisao. Nek me sahranjuju, ne zanima me", poručila je Obrićeva i dodala:

"Tako zluradim i morbidnim umovima, koji me sahranjuju na dnevnom nivou, suprotstavljam se time što izgledam bolje od mnogih. Govore mi da sam vitalnija čak i od decenijama mlađih od mene. I dalje sam aktivna na estradi, snimam emisije i dajem intervjue, a ne zaobilaze me ni skandali, ali i s tim lagano izlazim na kraj", kroz osmeh je poručila poznata pevačica.

Ona je istakla da joj je tokom celog života velika podrška kum Dragan Stojković Bosanac - "Bosanac i ja radimo 100 godina, sve svoje hitove sam uradila s njim i Blagojem Košaninom. Bosanac me u dušu zna. Zna me u svim izdanjima, mogućim i nemogućim. Potukla bih se kad je on u pitanju. Spremna sam da se pobijem i život dam za njega - naglasila je pevačica, pa se osvrnula i na poslednji skandal koji joj se dogodio u emisiji "Magazin in", u kojoj se sukobila s Vesnom Vukelić Vendi: "Nakon sporne emisije, gde sam bila napadnuta, obavila sam razgovor sa Sanjom Marinković, izvinila mi se i obećala da se takva situacija više nikada neće desiti. Je l' ti mene poštuješ? Onda nećeš ni da me pitaš za tu ženu. A Bosanac me je i tu odbranio".

Ona hvali i Bosančevu ćerku Aleksandru Džidžu Stojković - "Džidžu znam iz pelena. Sviđa mi se sve što snima. Ona je jedno dobro dete, dobar čovek. Veoma je poštena. Kao dete je bila slatka ko med. Bila je poslušno dete. Draganova supruga Dunja i on su izuzetni roditelji i njihova ćerka je najvaspitanija mlada pevačica".

(MONDO/Republika)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!