Zvezde i tračevi

MARINA KIDA KAKO IZGLEDA! Pevačica oduvala fotkama u bikiniju - nema laži i prevare, ovako izgleda BEZ FOTOŠOPA! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Marina Visković podelila vruće kadrove iz Dubaija, svi oduševljeni njenim izgledom.

Izvor: Instagram/marina_viskovic_official

Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih pevačica i neko je ko veoma vodi računa o svom izgledu, te je poznato i da uz pomoć napornih treninga održava svoju vitku liniju.

Nakon što je podelila kadrove sa snimanja novog spota u kojem će se pojaviti u karnevalskom donjem vešu, pevačica je otputovala na odmor u Dubai odakle je pratioce počastila vrućim fotkama. Marina se slikala na jednoj plaži, a jednodelni bikini istakao je njenu figuru. Pozirala je sa svih strana, a kako bi dokazala da nije sređivala slike podelila je i snimak.

Marina bez filtera i fotošopa koračala je ka kameri, dok je kadar hvatao svaki deo njenog tela. Dobila je iz pohvala na račun izgleda, a nema sumnje da je uživala čitajući svaki. Pogledajte fotke:

A evo i snimka:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!