NAJPRAĆENIJA SRPKINJA NA MREŽAMA JE NATAŠA IZ POŽAREVCA! Pravi je hit u Indiji i česta tema njihovih tabloida, evo zašto

Nataša Stanković, lepa crnka iz Požarevca postala je prava zvezda u Indiji, a njen Instagram nalog broji nekoliko miliona vernih fanova.

Instagram/natasastankovic__/screenshot

Nataša na Instagramu svoje pratioce redovno obaveštava o najzanimljivim i najlepšim detaljima iz života, ali kako je ova lepotica iz Požarevca postala popularna čak u Indiji? Ona je model, glumica i plesačica, rođena 1992. godine, a svoje talente je iskoristila na najboji način u Indiji gde živi i radi od 2012. godine.

Kada se preselila u Mumbaj radila je kao model, a onda je započela da gradi filmsku karijeru. Nakon uspeha u filmu "Satyagraha", nastavila je da niže uloge u bolivudskim ostvarenjima i stekla veliku popularnost. Učestvovala je i u njihovom rijaliti šou "Bigg Boss", te u njihovoj verziji šoua "Ples sa poznatima".

Ova crnka je neretko tema indijskih tabloida, a svojevremno se zabavljala i sa poznatim glumcem Alijem Gonijem, međutim ta ljubav nije potrajala. Ona se 2020. verila za čuvenog indijskog sportistu Hardika Pandju, a par je stao i na ludi kamen tokom pandemije kovida.

U julu 2020. godine dobili su sina Agastja, a veoma često dele zajedničke fotografije i snimke, koji jasno pokazuju da uživaju u ljubavi, ali i luksuznom životu. A koliko je lepotica iz Požarevca popularna, najbolje svedoči broj njenih pratilaca na Instagramu kojih ima preko 3,6 miliona. Nataša je mnogima poznata i iz spota MC Stojana za pesmu "Gili Gili" u kom se pojavila u avgustu prošle godine.

Pogledajte neke od Instagram fotografije prirodne lepotice Nataše Stanković:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!