Zvezde i tračevi

HIT VIC O NOLETU I AUSTRALIJANCU USIJAO MREŽE! Supruga Andrije Miloševića prasnula u smeh: Ovo je stvarno smešno! VIDEO

Autor Anja Konstantinović

Andrija Milošević ispričao je hit vic o Novaku Đokoviću i Australijancu i izazvao lavinu smeha na društvenim mrežama.

Izvor: Eurosport/screenshot/instagram/andrijamilosevic.official

Novak Đoković osvojio je Australijan open i tako podigao 22. grend slem, a čestitke se nižu sa svih strana. Brojne poznate ličnosti su čestitale Noletu pobedu na društvenim mrežama, a glumac Andrija Milošević koji trenutno uživa sa suprugom u toplijim krajevima, uradio je to u svom stilu.

Andrija je na Instagramu poznat po vicevima kojima pokušava da nasmeje suprugu Aleksandru, a sada je ispričao jedan posvećen najboljem teniseru i nasmejao ženu i sve pratioce.

"Znaš da je Nole sada osvojuio 22. grend slem i da je deseti put osvojio Australiju?", upitao je Milošević svoju suprugu: "Znam", odgovorila je ona.

"Znaš ti vic za Australijanca i Noleta, kad se sretnu?" rekao joj je Andrija, nakon čega mu je ona skrenula pažnju da mnogo viče - "Sretne Australijanac Noleta i kaže mu: 'Haj, Nole', a Nole mu kaže: 'Apiš me dole'", ispričao je Andrija svojoj supruzi, nakon čega su oboje pransuli u smeh.

"Ovo je stvarno smešan, ali stvarno", dodala je Aleksandra, a kako je Andrija ispričao vic pogledajte u videu ispod:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!