Zvezde i tračevi

ANĐELKA PRPIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA NOVIM DEČKOM! Ljubili se pred svima, svi gledali u NJEN STOMAK - glumica sija! FOTO

Autor Katarina Bojović

Anđelka Prpić pojavila se na jednom prestoničkom događaju u društvu svog novog izabranika.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

U domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da je Anđelka Prpić u drugom stanju i da čeka dete sa najboljim drugom svog bivšeg supruga.

Glumica se nijednom nije oglašavala na ovu temu, a sada se prvi put pojavila u javnosti sa njim! Anđelka je stigla na jedan događaj u društvu svog novog izabranika, dok osmeh sa lica nisu skidali. Ljubili su se, grlili i smejali, a mnogi su komentarisali kako Anđelka sija i izgleda bolje nego ikad.

Mnogi su gledali i njen stomak, ali je glumica i ovoga puta nosila nešto širu odeću. Novog izabranika je krila "kao zmija noge" sve do sada - pogledajte kako on izgleda:

Pogledajte i prvo pojavljivanje na televiziji trudne Anđelke Prpić, koja je navodno u petom mesecu trudnoće, a koja je gostovala u novogodišnjem izdanju jutarnjeg programa RTS-a i na škakljiva i zagonetna pitanja davala dvosmislene i šaljive odgovore, ali i jasno stavila do znanja da je istina ono zbog čega je već dugo u fokusu javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!