Zvezde i tračevi

OVDE ŽIVE LUNA I MARKO: Domaćica pokazala unutrašnjost stana od 160.000 evra - imaju još dve nekretnine!

Autor Dragana Tomašević

Luna Đogani objavila video u kojem je pokazala kako je namestila stan u kojem živi s porodicom, ali i kako ga čisti i sređuje

Izvor: Instagram/LunaDjogani

Luna Đogani i Marko Miljković kupili su Bežanijskoj kosi kupili su stan od 80 kvadrata, koji su uzeli na kredit i platili ga 160.000 evra. Nedavno su otkrili da su kupili i vikendicu, a poznato je i da Luna Đogani na Novom Beogradu ima "devojački stan" koji je dobila nakon Zadruge, koji sada izdaje.

Luna je sada želela pratiocima na društvenim mrežama kako izgleda njena svakodnevnica i otkrila da joj jutro počinje kao i svima ostalima - raspremanjem kreveta, pranjem veša, čišćenjem podova... Dok je snimala ovaj TikTok video, nekadašnja pobednica rijalitija je otkrila i kako izgleda enterijer.

Rijaliti par je navodno za nameštaj izdvojio 30.000 evra, u dnevnoj preovlađuju plavi i braon tonovi, dok je ćerkina soba u roze boji. Na terasi je garnitura od 20.000 dinara, a Miljkovići imaju i dva kupatila i malu kuhinju.

Pogledajte:

Ovako izgleda njihovo imanje na selu:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!