Zvezde i tračevi

RUPA NA GAĆAMA ZAGOLICALA MUŠKARCIMA MAŠTU! Bivša voditeljka Pinka posle prozivki RAZDVOJILA grudi, a sad usijala mreže!

Autor Anja Konstantinović

Iva Grgurić uživa u toplijim krajevima i tu priliku iskoristila je da pokaže nove silikone, ali i rupu na gaćama.

Izvor: Instagram/iva_grguric_official

Iva Grgurić uživa u ljubavi sa beogradskim biznismenom Nemanjom Petoševićem već nekoliko meseci, a prošle godine je često bila na meti kritika i sprdnje zbog izgleda njenih silikona. Ona se nedavno pojavila na dodeli prestižnih MAC nagara gde je zablistala pred kamerama i priznala da je bila na remontu.

Nakon što je potkačila bivšu cimerku iz Zadruge, Minu Vrbaški, Iva je poručila da je "razdvojila" grudi i to na duhovit način "Mojsije razdvojio grudi, ljudi". Sada je nekadašnja voditeljka Pinka otputovala u Dubai, odakle je pokazala nove silikone, ali i malo više od toga.

Iva je objavila nekoliko kadrova u minijaturnom roze bikiniju, a novi silikoni su se našli u centru pažnje, dok su se pozitivni komentari samo nizali. Njenim fanovima nije promakla ni rupa na gaćama koja im je razbudila maštu.

Ona je ranije otkrila i da je u Dubaiju otvorila firmu, kao i poručila da će postiti milionerka - "Ne želim da me neko finansira, da sedim kod kuće i ne smem ništa da radim. Ne treba mi muž koji će da mi ostvari snove, jer sam sigurna da ću sama postati milionerka".

Pogledajte stare silikone:

Ali i kako je Iva izgledala tokom učešća u Zadruzi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!