Zvezde i tračevi

NOSIO NJENU KRV OKO VRATA, ONA GA ŠUTNULA ZBOG PREVARE? Megan Foks se oglasila nakon raskida sa skandaloznim reperom!

Autor Anja Konstantinović

Glumica Megan Foks obrisala je sve slike s Mašin Gan Kelijem, a sada se prvi put oglasila nakon raskida.

Izvor: Profimedia

Kada je ostavila glumca Brajana Ostina Grina s kojim ima troje dece, jedna od najlepših žena Megan Foks šokirala je javnost, a onda je usledilo još veće iznenađenje za sve kada je potvrdila da je u ljubavi sa kontroverznim reperom Mašin Gan Kelijem. O paru se neprestano pričalo u medijima zbog bizarnog ponašanja - pipali su se na crvenom tepihu, objavljivali slike na kojima poziraju kao sveštenik i "dro*a u tangama", on je nosio njenu krv oko vrata, a zatim su i raskinuli.

Prva nagađanja o raskinu počela su kada je Megan obrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, a zatim i ugasila svoj Instagram nalog. Usledile su priče i da su se razišli jer je uhvatila repera u prevari, a sada je Megan ponovo aktivirala Instagram i prvi put se oglasila ovim povodm.

"Nije bilo mešanja nikakve treće strane u ovu vezu. Iako mrzim što vas lišavam objavljivanja nasumičnih, neproverenih vesti, morate pustiti ovu priču da umre i ostaviti sve nedužne ljude na miru", napisala je ona u jedinoj objavi koja se nalazi na njenom profilu sada, a pokazala je i da ne prati nikoga, dok nju prati 20 miliona ljudi.

Izvor: Instagram/meganfox/Screenshot

Kako se pisalo, glasine o njihovom raskidu počele su tokom vikenda kada je u Americi održan Superboul. Tada je Megan podelila zagonetnu objavu na Instagramu, otpratila svog dečka, a potom i obrisala nalog. U to vreme su počela nagađanja fanova da ju je Keli prevario sa gitaristkinjom Sofi Lojd, a Megan je na Instagramu zapratilja njegovog rivala Eminema.

Par je sve šokirao i kada se verio, ali i kada je otkriveno da Megan na ruci nosi prsten koji ukoliko želi da skine biće jako bolno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!