Zvezde i tračevi

OD EVRIĆA JOJ SE NE VIDI NI LICE! Haos na mrežama zbog bakšiša srpske pevačice, novčanice jedva drži - "Najjači snimak!"

Autor Katarina Bojović

Marina Visković podelila na svom Instagramu snimak sa nastupa na kojem su je dobrano "okitili" evrima.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Na društvenim mrežama često se mogu naći snimci domaćih muzičara koji pevajući na brojni privatnim proslavama zgrću veliki bakšiš. Radiša Trajković Đani drugo drži "titulu" kralja bakšiša, dok Tea Tairović stoji na ženskom tronu. Ipak,velika "pretnja" im izgleda postaje koleginica Marina Visković!

Pevačica je takođe jedna od angažovanijih na sceni, a sada je mreže zapalio snimak na kojem je novčanice jedva držala u rukama. Marina je pevala na jednoj proslavi,  a u jednom trenutku je toliko evrića imala oko mikrofona da joj se jedva videlo lice. Ona je u uskoj crnoj haljini "grmela" i palila atmosferu, te nema sumnje da su gosti bili raspamećeni.

Marina je snimak objavila i na svom storiju i ostavila komentar: "Joj najjači snimak! Neka su nam ruke pune love i ljubavi", napisala je. Pogledajte snimak:

Ali i kako Marina uživa na odmoru:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!