Zvezde i tračevi

NA GRUDIMA RUPA, A NA GOLOJ BUTINI TETOVAŽA! Vreli kadrovi Teodore Džehverović iz kupatila, a svi gledaju u kosu! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Teodora Džehverović jedna je od najpoznatijih pevačica mlađe generacije, a svojim izgledom pleni otkako se pojavila na muzičkoj sceni.

Izvor: Instagram/teodoradzehverovic/printscreen

Nakon što je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, našla se u žiži interesovanja zbog poruke koju je kako kaže dobila od svetski popularnog fudbalera Nejmara, a vrućim kadrovima koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama muškarcima "podiže pritisak".

Nakon što je toples pozirala na debelom minusu, okružena snegom i ledom, Teodora Džehverović sa pratiocima na Instagramu podelila je smele fotografije iz kupatila, a jednom promenom je sve iznenadila. Ona je tom prilikom bila obučena u minijaturni crni komplet sa velikim prorezom na grudima.

Na goloj butini uzdahe je mamila tetovaža, a kosa joj je bila ispletena u afro kikice, baš kako je i nosila na početku svoje muzičke karijere.

Nakon raskida s Ninom, Teodora se u potpunosti posvetila sebi, a nedavno je ponovo upisala časove plesa koje je u mlađim danima pohađala. Pogledajte kako pevačica pleše oko šipke:

Teodora je letos sve ostavljala bez daha u minijaturnim bikinijima!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!