Zvezde i tračevi

DARKO 18, ONA 19 GODINA - NIKAD VIĐENA SLIKA PEVAČA SA DEVOJKOM! Sve bivše VARAO sa njom, ovako su izgledali nekad! FOTO

Autor Katarina Bojović

Devojka Darka Lazića podelila njihovu staru zajedničku fotografiju.

Izvor: ATA Images/ Amir Hamzagic

Darko Lazić je već nekoliko meseci u vezi sa atraktivnom Katarinom, za koju priznaje da ga je promenila otkako je ponovo u njegovom životu.

Zabavljali su se ranije, ali ne ozbiljno kao sada. Poznaju se već trinaest godina i pevač ne krije da ima velike planove sa svojom novom devojkom, pa čak i da ponovo stane na ludi kamen. Darko i Katarina odvajaju se veoma retko, a nedavno su uživali i u kratkom odmoru sa kojeg su podelili intimne fotografije iz kreveta.

O svojoj vezi vrlo otvoreno govore, a sada je na Katarininom Instagramu osvanula i njihova nikad viđena fotka. Po svemu sudeći, ona u svom stanu drži uramljenu fotografiju na kojoj je zagrljena upravo sa Darkom. Na slici su oboje jako mladi, a ovaj potez oduševio je sve.

Izvor: Instagram/_katarina_24

 Pogledajte ih sada:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!