Zvezde i tračevi

SPECIJALAN DAN ZA NATAŠU BEKVALAC - OBJAVILA FOTKE IZ POROĐAJNE SALE! Reči koje je uputila naslednici oseća svaka majka!

Autor Anja Konstantinović

Nataši Bekvalac današnji dan, 28. februar je jedan od najsrećnijh u životu - pre tačno pet godina na svet je donela ćerku Katju.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je fotografije sa porođaja kada je na svet donela mlađu naslednicu Katju. Prvi susret majke i ćerke istopio je mnoga srca, a pevačica se emotivnom porukom i slikama sa ćerkicom na društvenoj mreži obratila Katji i čestitala joj divan dan.

"Nikada neću zaboraviti dan kada sam te rodila. Rodila si se ti, ali rodila sam se ponovo ja. Moja Katja danas puni pet godina", napisala je uz fotografije sa porođaja.

Bekvalčeva je na neskvakidašanj način odlučila da podeli svoje emocije sa pratiocima. Pevačica se porodila carskim rezom, a mala Katja je požurila i na svet je došla pre zakazanog tremina. Na porođaju devojčica je bila duga 51 centimetar, a teška 3.280 grama.

Nataša Bekvalac je prvo bila u braku sa vaterposlitom Danilom Ikodinovićem i iz tog braka ima ćerku Hanu, zatim se udala za rukometaša Ljubu Jovanovića sa kojim je neslavno završila nakon dve godine bračne zajednice i treći put stala je na ludi kamen sa Lukom Lazukićem sa kojim je dobila ćerku Katju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!