"TAKO JE ŽELELA"

U TAJNOSTI NAPUSTILA PORODILIŠTE SA SINOM! Ana Korać u kasnim satima izašla iz bolnice, a evo ko je došao po nju i bebu!

Autor Branka Bajić

Ana Korać se porodila u tajnosti pre nekoliko dana, a na isti način je napustila i privatnu kliniku u kojoj je na svet donela sina.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Starleta Ana Korać se porodila pre nekoliko dana carskim rezom u jednoj privatnoj klinici i rodila zdravog dečaka, a porodilište je juče u večernjim satima napustila u tajnosti kako bi izbegla medije i paparace. 

"Juče je napustila porodilište. Iako je mogla da izađe još tokom dana, sve vreme je čekala da padne mrak, pa je u kasnijim časovima izašla iz klinike. Znala je da je novinari i paparaci neće čekati ispred klinike uveče, pa se odlučila na taj korak. U pratnji samo dve bliske osobe otišla je u svoj dom, a niko nije uspeo da je fotografiše po izlasku iz bolnice, što je i htela", otkrio je izvor. 

Novopečena mama je sve vreme drugog stanja bila u potpunoj izolaciji, budući da je obrisala naloge na društvenim mrežama u želji da tih meseci bude maksimalno posvećena trudnoći, a pre nekoliko dana se vratila na Instagram.

"Otvorila sam firmu za marketing. Imam tim ljudi koji sa kojim ću ubuduće raditi ozbiljne kampanje. Želim da se posvetim sinu i poslu na kojem sam vredno radila svih ovih meseci. Takođe želim Vama medijima da se zahvalim sto ste imali razumevanja i poštovali moju odluku da u miru iznesem svoju trudnoću", poručila je. 

(MONDO/Blic)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!