ZABLISTALA SINOĆ

SKINULA GIPS I DRASTIČNO PROMENILA IMIDŽ: Kristina Radenković skoro neprepoznatljiva na sceni posle teškog preloma ruku!

Autor Branka Bajić

Kristina Radenković je zablistala u prvoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju '23, kada je odabrano prvih osam finalista.

Izvor: RTS 1/Screenshot

Kristina Radenković je sinoć sa kolegom Stefanom Popovićem bila domaćin prve polufnalne večer Pesme za Evroviziju '23 iz Green Rooma, a ovo je bilo voditeljkino prvo pojavljivanje na sceni nakon nezgode koju je zadobila na zimovanju krajem januara, zbog čega su joj obe ruke bile u gipsu

Gips je skinula pre nekoliko dana, a u prvom polufinalu je zablistala u elegantnom crnom svetlucavom oversized sakou i širokim pantalonama, kao i sa frizurom s kojom ju je u prvi mah malo ko prepoznao, dok nisu čuli njen glas.

Kristina Radenković je nosila visoku punđu, kao i šiške koje su joj padale na lice i uokvirile ga, a u takvom izdanju je do sada nismo viđali. Za ovakav svečani događaj se potrudila sa svojim timom da izgleda drugačije, i u tome je i uspela.

Podsetićemo i da je Kristina prošle godine, osim što je vodila izbor za predstavnika Srbije za Evroviziju, bila deo Konstraktinog tima na sceni Eurosonga u Torinu u Italiji.

Drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju '23 na programu je večeras u 21 čas na RTS 1, dok je veliko finale zakazano za subotu, 4. mart. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!