"KO BI REKAO..."

NAJGORI DAN U MOM ŽIVOTU! Anđela Veštica svima otkrila šta joj se desilo, sreća je kratko trajala - Srce mi se cepa!

Autor Branka Bajić

Anđela Veštica se požalila da je veoma povređena i da nije dobro, a u objavi na Instagramu je otkrila šta joj se desilo.

Izvor: Instagram/therealandjela

Anđela Veštica se nedavno hvalila kako već duže vreme uživa u vezi sa tri godine mlađim dečkom, mišićavim tiktokerom Nenadom Sekulićem, koji ju je i zaprosio, ali ljubavi je došao kraj, pa se starleta tim povodom oglasila i otkrila da je povređena

Par je stalno objavljivao zajedničke snimke i fotografije na društvenim mrežama, a pre nekoliko nedelja desila se i veridba. Međutim, sve je izgleda bilo kratkog daha, te su stavili tačku na vezu. 

"13.02. je najlepši dan u mom životu, a danas je najgori. Ko bi rekao da osoba koja te veri može tako lako da odustane od svega i ode. Srce mi se cepa na dva dela dok je nekome svejedno", napisano je u starletinoj objavi koju je postavila na storiju na Instagramu, te navela pratioce na zaključak da je ona ta koja je ostavljena. 

Izvor: Instagram/therealandjela

Veridba se očigledno desila uoči Dana zaljubljenih, a koji je razlog raskida iste za sada nije poznato. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!