VELIKO FINALE

PRVO MINIĆ, PA ELEGANTNO IZDANJE! Brzinsko presvlačenje Dragane Kosjerine u FINALU PZE - zbog ovoga je svi komentarišu!

Autor Branka Bajić

Počelo je veliko finale Pesme za Evroviziju '23, a Dragana Kosjerina i Kristina Radenković zablistale su i ove večeri na sceni.

Izvor: RTS 1/Screenshot

U finalnoj večeri Pesme za Evroviziju '23 voditeljka Dragana Kosjerina oduševila je u nešto drugačijem izdanju na samom početku, kada je sa kolegama vratila gledaoce u osamdesete godine. 

Dragana Kosjerina, Kristina Radenković, Milan Marić i Stefan Popović i večeras su domaćini prestižnog muzičkog festivala, a otvorili su ga posebnom tačkom, te zaigrali na sceni. Dragana je bila u žutoj mini haljinici, dok je Kristina bila u crvenoj, a obe voditeljke su pokazale savršenu liniju.

Kao što je poznato, večeras se u finalu takmiči 16 pesama, a za nekoliko sati ćemo saznati ko je predstavnik Srbije na Evroviziji u Liverpulu pod sloganom "Ujedinjeni muzikom". Do tada pratite sve detalje na MONDO portalu.

Pogledajte kako su Dragana i Kristina izgledale u elegantnom izdanju, kada su se presvukle:

A nekoliko minuta pre početka, ispozirali su okupljenim predstavnicima brojnih medija:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!