ZNATE LI KO JE?

ĆERKA SRPSKOG PEVAČA PROMENILA IMIDŽ I SMRŠALA! Silikoni još više upadaju u oči, a komentari pljušte - Ozbiljna si BOMBA

Autor Branka Bajić

Helena Topalović je iznenadila pratioce drugačijim izgledom kojim se pohvalila na novim fotografijama na kojima nema Fotošopa.

Izvor: Instagram/helena_topalovic/screenshot

Ćerka Milana Topalovića Topalka, atraktivna Helena Topalović, novim fotografijama je privukla veliku pažnju zbog svog izgleda i mnogi polemišu o tome da je izgubila koji kilogram, ali i da se vidno promenila u licu

Na nekim od novih fotografija Helena pozira s drugačijom fizurom, u crnoj haljinici i mantilu, dok na nekima nosi provokativnu crvenu haljinu i svima upadaju u oči njen tanani struk i mršave noge, ali i silikoni koji sada izgledaju još veći.

Helena je očigledno odlučila da malo osveži svoju frizuru, ali i kilažu, a u komentarima joj i dalje poručuju da je kao bomba. Ono što je ona naglasila je da joj Fotošop nije potreban, a s tim se definitivno slažu i njeni pratioci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!