Zvezde i tračevi

"JA SAM GEJ!": Snimak srpskog predstavnika na Eurosongu napravio haos na mrežama - pogledajte šta radi Luke Black

Autor Dragana Tomašević

Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, koji će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, snimio video sa influenserkom Leom Stanković

Izvor: RTS / Printscreen

Luke Black predstavljaće Srbiju na predstojećoj Pesmi Evrovizije u Liverpulu, u maju ove godine. Od trenutka kada je njegova numera "Samo mi se spava" osvojila najveći broj glasova u finalu, interesovanje za mladog Čačanina koji živi i radi u Londonu, ne prestaje.

Kolege muzičari daju svoj sud o numeri, Maja Nikolić tvrdi da je pesma "satanistička", a nastup plagijat, a na društvenim mrežama se otkrivaju detalji iz njegovog privatnog života.

Sada je sam Luke Black na TikToku objavio video sa prijateljicom i influenserkom Leom Stanković, u kojem govori "Ja sam gej".

Pogledajte:

U opisu videa stoji "Lena Stanković i ja kada čitamo hejt komentare da sam gej", čime je skrenuta pažnja i na lapsus voditeljke Kristine Radenković koja je tokom izbora predstavnika Leu nazvala Lenom.

Pre nekoliko dana bio je aktuelan i snimak pevača koji u jednoj emisiji otkriva da "ne gleda Evroviziju, jer je treš".

Pogledajte:

Luke Black o Eurosongu
Izvor: YouTube/Red TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!