HAOS ZBOG VIDOVDANA

INCIDENT NA NASTUPU SNEŽANE BABIĆ SNEKI, PEVAČICA U ŠOKU: Obezbeđenje uletelo zbog čoveka kom je zasmetala SRPSKA pesma?

Autor Branka Bajić

Snežana Babić Sneki je nakratko morala da prekine nedavni nastup u Sarajevu, a do incidenta je došlo kada je zapevala veliki hit.

Izvor: Kurir TV

Dosadašnju karijeru Snežane Babić Sneki nije obeležio niti jedan skandal, a privatan život uspešno drži dalje od očiju javnosti i i dalje je među najatraktivnijim i najnegovanijim damama na estradnoj sceni. Nedavno je nastupila u Sarajevu, kada je navodno došlo do manjeg incidenta, pa je nastup bio prekinut. 

Neprijatnost se desila zbog pesme "Vidovdan", kada je jedan čovek iz publike čuveni srpski hit shvatio kao provokaciju, te je počeo da pravi haos i da divlja.

"Sve je bilo u najboljem redu, publika je pevala i igrala sve dok Sneki nije zapevala 'Vidovdan'. Očigledno je da ta pesma nije bila primerena u Sarajevu, budući da su je mnogi shvatili kao provokaciju, ponajviše taj čovek koji je čak i krenuo na pevačicu, pa je obezbeđenje moralo da reaguje", ispričao je izvor.

"Nastup je bio prekinut, a nakon frke čovek koji je pravio haos je izbačen iz lokala. Srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo, a pevačica je bila baš u šoku. Verovatno joj nije bila namera da bilo koga uvredi pesmom, ali u tom trenutku sigurno nije razmišljala da u publici ima i Bosanaca koji ovu srpsku numeru mogu da shvate kao provokaciju", dodao je izvor poznat Grand portalu.

(MONDO/Grand.nova.rs)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!