Zvezde i tračevi

RADA MEŠA, SEVA NA SVE STRANE! Pevačica u nikad kraćoj haljini - duge noge gledaju svi, a ruke joj PUNE BAKŠIŠA! (VIDEO)

Autor Katarina Bojović

Rada Manojlović napravila haos na jednom veselju, a o njenoj odevnoj kombinaciji pričaju svi.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Rada Manojlović odlučila je da napravi velike promene u svom timu i karijeri, te otpustila menadžera za kojeg tvrdi da joj je radio iza leđa, a zaposlila svoju rođenu sestru.

Pevačica ne krije da je rasterećena i zadovoljna svojom odlukom, a njeni nastupi sada su češći nego ikad. Snimak sa poslednjeg ispalivao je na mrežama, a o Radi koja je đuskala u nikad kraćoj haljini pričaju svi! Svetlucavi komadi istakli su njenu vitku liniju, dok je nikad kraća suknja sa još dubokim šlicem otkrila duge noge.

Ruke su joj bile pune bakšiša, a Rada se na Instagramu i našalila na svoj račun: "Snimak koji je oborio Tiktok. Nema pevanja bez falša i skakanja ko na federima u isto vreme, ali poneo me narod šta da radim. Bitno da je veselo", napisala je Manojlovićeva u objavi.

Pogledajte snimak:

 O još jednom Radim izdanju su brujali svi:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!