PRIŠLA JOJ S LEĐA

LEPU BRENU ZAUSTAVILA DEVOJČICA NA ULICI U ZAGREBU: Pevačicina reakcija oduševila sve - snimak preplavio mreže! (VIDEO)

Autor Branka Bajić

Devojčica je prišla Lepoj Breni s leđa u želji da je zagrli, dok je šetala Zagrebom, a susret je dirnuo sve na društvenim mrežama.

Izvor: TikTok/martamajeric

Devojčica koja je imala susret s Lepom Brenom u Zagrebu zauvek će pamtiti to veče, jer ju je najveća muzička zvezda Jugoslavije zagrlila i brisala joj suze. Devojčica, veliki fan Lepe Brene, zaustavila je pevačicu nasred ulice dok je šetala Zagrebom, gde je prisustvovala premijeri predstave "Lepa Brena Project".

Slobodno vreme je iskoristila za šetnju gradom i uživanje s prijateljima, a situacija koja joj se desila na ulici ju je potpuno ganula. Jedna devojčica ju je dozvala u želji da je zagrli, a Brena je odmah zastala, s osmehom, i ispunila joj želju, zbog čega je počela da plače od sreće.

Izvor: TikTok/martamajeric

"Nemoj da plačeš... Dođi, dušo moja. Jesi dobro? Je l' si ok?", govorila joj je Brena, koja ju je zagrlila nekoliko puta, a devojčica je inače bila i na njenom koncertu u Banjaluci prošle godine, kada ju je grlila i na bini, što je Brenu oduševilo kada je čula.

Pogledajte kako je izgledao ovaj dirljivi susret, čiji snimak je objavljen na TikToku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!