Zvezde i tračevi

"NIJE PROBLEM ŠTO NEMA STILA, NEGO ŠTO JE LUDA": Saša Vidić vređao Jovanu Jeremić, najavila tužbu - Nisam ja javni WC

Autor Dragana Tomašević

Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se nakon što ju je modni kreator Saša Vidić isprozivao u jednom intervjuu.

Izvor: Instagram/vidicsasa/YouTube/Amig show

Jovana Jeremić, voditeljka Jutarnjeg programa Pink televizije, svakog vikenda iznenadi gledaoce stajlingom ili performansom. Do sada smo imali prilike da je vidimo u zelenom trikou, minićima, karnevalskoj odeći i trikou u kojem se valjala po patosu, a sada je njen stil prokomentarisao i kreator Saša Vidić.

Kreator je u intervjuu, na pitanje da li bi stilizovao voditeljku, rekao: "Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem", rekao je Vidić za Svet i nastavio:

"Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja"-

Voditeljka je sada na Instagramu objavila deo privatne konverzacije u kojoj najavljuje tužbu "psihijatru" Vidiću i poručuje sledeće:

"Ako smo javne ličnosti nismo javni wc. Pozdrav od 'lude' Jovane Jeremić", napisala je voditeljka u objavi.

Izvor: Instagram/jeremicjovana, Instagram/jeremicjovana/Screenshot

Pogledajte samo neka od televizijskih izdanja Jovane Jeremić:

 Voditeljka u karnevalskim gaćicama i brusu:

Pred masažu:

 I u crvenom miniću:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!