Zvezde i tračevi

"SVAKA ČAST, ODUPRELA SE TRENDOVIMA!" Otkriveno kako je Sajsi nazvala ćerku - odabrala STARO IME, svi oduševljeni!

Autor Katarina Bojović

Sajsi MC se porodila, a sada je otkriveno i kako je nazvala svoju ćerku.

Izvor: Kurir TV printscreen

Ivana Rašić, javnosti poznatija kao Sajsi MC, porodila se u toku dana i na svet donela zdravu devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Nataša.

Pevačica i reperka dugo je krila da je u blagoslovenom stanju. Priznala je da do samog kraja trudnoće nije želela da zna pol svog deteta, te je ovo i za nju bilo pravo iznenađenje. Ipak, korisnici mreža oduševili su se odlukom da u moru "modernih imena" ćerki da staroslovensko ime.

Žensko lično ime Nataša je staro-slovensko i latinsko ime, koje tokom vekova nije značajnije gubilo na svojoj popularnosti. Značenje imena Nataša je u prenesenom smislu najverovatnije - “ona kojoj se Bog raduje”; “ona koja je rođena radosna i srećna”; “ona koju Isus voli”; “ona koja je predodređena za radost”.

Sajsi se 2021. godine udala za Marka Trmčića Krsmu, koji je član grupe JNA iz Beograda. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a javnost je o udaji obavestila tako što je na Instagramu objavila fotografiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!